Moederdag: 10 cadeautjes voor de liefste mama

Moederdag: 10 cadeautjes voor de liefste mama
Senior and young women embracing at home

Tradities zijn er om in ere gehouden te worden. Zo ook met Moederdag, dan zetten we onze allerliefste mama in de bloemetjes. Laat je inspireren door deze cadeaulijst met heel veel mooie spullen!

Potjes verwennerij

Met deze luxueuze verzorgingsset van Belgisch topmerk Self geef je je mama een portie tijd voor zichzelf cadeau. De box bevat de All Day Dreamer dagcrème, de Fine Delicate body butter, het Boost of Softness konjacsponsje én een fles bubbels, samen verpakt in een mooie verwendoos. Mooi meegenomen: je shopt ‘m nu met 20 procent korting (Self, € 85).

Bijzondere deegrol

Wil je mama’s hart helemaal veroveren? Geef haar dan een gepersonaliseerde deegrol cadeau, compleet met sierlijk geschreven naam (of boodschap) en lieflijke hartjes. Het enige wat ontbreekt, zijn lekkere ingrediënten om samen aan het bakken te slaan! (Libelle Lekker Shop, € 24,95)

Geurt lekker, verwelkt niet

SPAAS Geurkaars 3-wiek glas zwart Gift box Oriental Journey

Ze ruiken heerlijk, zien er mooi uit en verwelken niet! Met een mooie geurkaars sla je de bal nooit mis. Met dit exemplaar van Spaas kan je mama tot 28 uur genieten van een heerlijke, oriëntaalse lentegeur (via bol.com, € 19,49).

Oneindige liefde

Afbeeldingsresultaat voor Knotted Heart armband

De moederdagcollectie van Pandora is dit jaar extra bijzonder: de juwelen zijn geïnspireerd op moederliefde in al haar aspecten. De symbolische hartvorm en de ‘love knot’ weerspiegelen de mooie band tussen jou en je mama (Pandora, € 99 voor de knotted heart armband).

Boeket in een flesje

Afbeeldingsresultaat voor DOLCE GARDEN

Een nieuw geurtje? Je maakt je mama ongetwijfeld gelukkig met dit boeket in een flesje. Dolce Garden van Dolce & Gabbana doet haar denken aan een bloeiende lentetuin, frisse citrusgeuren en de zon die heerlijk op het gezicht straalt (ICI Paris XL, € 53,50 voor een flesje van 30 ml).

Samen aperitieven?

Een glaasje bubbels smaakt altijd. Klink op je liefste mama met deze mooie fles alcoholvrije Italian Rosé van Freixenet: extra feestelijk én fris, met een verfijnd aroma van rode vruchten (€ 13, bij Carrefour, Makro, Spar, drankenhandel De Moor en Prik&Tik).

Welverdiende wellnessdag

Dankzij Shedeals kun je – nu mét een geweldige korting – je mama verwennen met een dagje wellness! Thermae 2000 is een unieke plek waar rust en welzijn samenvloeien. Ga er lekker samen ontspannen en genieten, voor de ideale moeder-dochterdag (€ 36,50 € 19,99 per persoon voor een dagentree).

Vandaag is rood

Wedden dat je mama op slag verliefd zal zijn op dit handtasje van O MY BAG? Klein genoeg om praktisch te zijn, groot genoeg om alle essentials in weg te krijgen (O MY BAG, € 179).

Meeslepend familieverhaal

De vergeten Deverill‘ heet het nieuwste boek van Santa Montefiore, een prachtig familieverhaal dat zich afspeelt in het Amerika van de jaren zestig en het Ierland van eind 19de eeuw. De roman is meeslepend, ontroerend en beeldrijk, perfect om je mama een ontspannend moment cadeau te geven (Standaard Boekhandel, € 20,99).

Makkelijke Mei Plasticvrij

Mei Plasticvrij is makkelijk vol te houden met deze mooie waterfles van Dopper. Laat er, speciaal voor Moederdag, een speciale boodschap op printen! (Dopper, € 20)

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)