Wandelen in de Hobokense Polder: een groene oase vlakbij de stad

Wandelen in de Hobokense Polder: een groene oase vlakbij de stad
© Sebastiaan Bedaux

Wanneer de lentezon op volle kracht schijnt, komt de natuur langzaam uit haar winterslaap. Reisjournalist Sebastiaan Bedaux ging wandelen in de Hobokense Polder, op zoek naar orchideeën, gras- en rietlanden én… libellen!

  • Wie? Sebastiaan is freelance reisjournalist
  • Wandelt… elke dag! Voornamelijk in de natuurgebieden en parken op Linkeroever in Antwerpen (Middenvijver, Galgenweel, Sint-Annabos) om zijn twee veeleisende mopshonden tevreden te houden. Trekt ook graag naar z’n heimat Limburg en naar de Hoge Venen voor langere hikes.

Wandelen in de Hobokense Polder

De Hobokense Polder is een van Sebastiaans favoriete groene oases in en rond Antwerpen, waar je in 2016 ‘Wandeling van het Jaar’ kon maken en waar het grootste natuurdomein op Antwerps grondgebied (in totaal 170 hectare) fervente wandelaars verleidt en in de watten legt.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer wandelplezier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)