Deal van de dag: Avontuur en natuurpracht in de Ardennen

Deal van de dag: Avontuur en natuurpracht in de Ardennen

Domein Mont des Pins

Ten midden van de beboste heuvels en de groene valleien van de Ardennen ligt het charmante dorpje Bomal-sur-Ourthe. Je verblijft drie dagen op het domein Mont des Pins. Hier start je elke ochtend met een overheerlijk ontbijt waarna de mogelijkheden enorm zijn! Ofwel trek je de wijde omgeving in of blijf je op het domein zelf dat de perfecte combinatie biedt tussen ontspanning en actie. Je vindt hier een petanquebaan, een speeltuin met zandbak en een sportterrein. Als je in een erg sportieve en avontuurlijke bui bent, kan je een mountainbike huren om de omgeving te verkennen.

Na een lange dag in de gezonde Ardennenlucht, kan je heerlijk ontspannen. Je kan je dorst even gaan lessen in bar ZEN, waar een fris biertje je al opwacht. Heerlijk dineren doe je in restaurant SENZA waar je de meest geraffineerde streekgerechten krijgt voorgeschoteld. Na de maaltijd knispert het haardvuur en verwarm je je aan een lekker verse thee of heerlijke chocolademelk.

Kamers

Het is ontspannen en genieten in je kamer! De kamers werden recent gerenoveerd en zijn onberispelijk uitgerust. Ze beschikken over een douche met toiletartikelen, toilet, handdoeken en een flatscreen-tv. Vanuit je kamer heb je uitzicht over de sprookjesachtige bossen van onze Ardennen. Als deze perfecte setting geen garantie is voor de heerlijkste nachten, weten wij het ook niet meer…

Wat houdt deze aanbieding via TravelBird in?

Je boekt dit arrangement vanaf € 59,50 i.p.v. € 99 per persoon voor aankomst van zondag tot en met donderdag. Bij aankomst op vrijdag of zaterdag en tijdens de schoolvakanties betaal je een supplement van € 10 per persoon. Voor de exacte aankomstdata klik je op de 'Boek nu'-knop, zo zie je de prijzen.

Dit arrangement in Mont des Pins omvat:

  • 2 nachten in een comfort kamer
  • Elke ochtend een heerlijk ontbijt
  • 1 spelletje minigolf
  • Toegang tot Chateau Fort de Logne met schattenjacht en museum van Logne
  • Gratis parking
  • Gratis wifi in de bar of de lobby

Hoe werkt het?

  • Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de TravelBird-website waar je ook de TravelBird-kalender terugvindt. Je betaalt op de TravelBird-website via Bancontact/MrCash, DirectEbanking, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer.
  • Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging van TravelBird. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je eventueel nog een toeristenbelasting.
  • Deze aanbieding staat online tot en met 08/08/2015. Alle info en voorwaarden vind je op shedeals.be.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)