De ideale wol voor je Libelle-vest aan 15% korting!

De ideale wol voor je Libelle-vest aan 15% korting!

Comfortabel, casual en tegelijkertijd chic: het Libelle-vest is een must have in je zomergarderode. Rep je naar de krantenwinkel want in Libelle 21 vertellen we je stap voor stap hoe je het vest maakt. Een korting van 15% op wol naar keuze krijg je er zomaar bovenop!

Deze losse cardigan is dé topper in je zomerkast! Dankzij de luchtige Lustrino-wol met subtiele glansdraad kun je hem perfect aan tijdens een frisse zomeravond. Negen juffen uit de middenschool De Moerbei in Moerbeke-Waas namen de proef op de som en testten het Libelle-vest uit. Bekijk de hele productie in je Libelle op pg. 46.

Lustrino-wol mét korting!

Kun je niet wachten om dit vestje zelf te breien? Het enige wat je hoeft te doen, is je bon uit Libelle 21 te knippen en ermee naar een Veritas-winkel in je buurt te gaan. De Lustrino-wol is door het overdonderende succes al reeds uitverkocht maar geen getreur. Met je bon krijg je éénmalig op alle types bol 15% korting. Neem ook zeker je Veritas ID-kaart mee.

Online

Je kunt de Lustrino-wol ook met de kortingscode ‘LUS2016’ bestellen op de website van Veritas. Toch verliefd op die andere prachtige bollen wol? Met dezelfde kortingscode krijg je éénmalig 15% korting op jouw online aankopen. Thuis geleverd of gratis geleverd in je dichtstbijzijnde Veritas-winkel, zo gemakkelijk!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)