Geniet nu van 50% korting bij Waer Waters Wellness Resort

Geniet nu van 50% korting bij Waer Waters Wellness Resort

Voor al wie er even tussenuit wil: kom heerlijk tot rust in het spa en saunaresort van Waer Waters waar je kunt genieten van moderne faciliteiten, oogstrelende architectuur en onberispelijke netheid. En omdat wij zelf ook graag genieten, krijg je nu bij aankoop van een dagpas er een tweede gratis bij via Shedeals!

Gratis dagpas

In het resort van Waer Waters in Groot-Bijgaarden kun je terecht voor maar liefst 6000 m2 pure verwennerij en dat in een omgeving met een prachtige architectuur vol natuurlijke materialen. Zowel binnen als buiten, met of zonder badkledij kun je optimaal ontspannen op de manier die jij het prettigst vindt. Bij aankoop van een Shedeals arrangement voor 1 persoon krijg je nu een tweede arrangement helemaal gratis! Geniet daarnaast ook van het gratis gebruik van scrubzout, douchegel, shampoo en een deelname aan het uitgebreide belevingsprogramma. Dit alles voor slechts €47 i.p.v. €94, voor twee personen!

Wat moet je doen?

Je betaalt ter plaatse 1 Shedeals arrangement. Op vertoon van de voucher krijg je dan een dagpas voor een tweede persoon helemaal gratis! Reserveren is verplicht via www.waerwaters.com/nl/shedeals.

Let op: het aanbod geldt nog tot en met 9 april, dus haast je naar de website en neem jouw gratis voucher al in ontvangst!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)