Nu in het seizoen: 25x smullen van seizoensgroenten in maart

Koken met seizoensgroenten, dat is altijd een goed idee! We vertellen je graag welke producten op dit moment op hun best zijn, wat je ermee kunt doen in de keuken, en hoe je ze het lekkerst klaarmaakt. Deze maand: seizoensgroenten in maart.

Enkele seizoensgroenten uitgelicht

1. Bloemkool

Onze bloemkool van eigen bodem is zó veelzijdig. Op gure dagen schittert ze in kaassaus, hachis parmentier of in haar geheel uit de oven. Op warmere dagen smaakt ze heerlijk fris geroosterd in een salade met rozijntjes of geraspt als lichte bloemkoolrijst.

2. Radijzen

Eindelijk kunnen we weer vrolijk gekleurde radijsjes in de brooddoos en snackdoosjes stoppen. En ook op de aperoplank zijn ze heerlijk, met een lekkere hummus of daslookpesto erbij.

3. Babyspinazie

De fluweelachtige kleine jonge blaadjes van babyspinazie zijn ideaal voor salades.

Seizoensgroenten in maart

Om van te smullen deze maand:

Nog meer smullen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."