©GettyImages

Ontdek deze nieuwigheden op ons Libelle Vriendinnenplatform!

Door Rani Merckx

Lieve Libelle-fans, kennen jullie ons Vriendinnenplatform al? Je leert er via interesses en activiteiten (nieuwe) vriendinnen kennen. Sinds kort zijn er heel wat nieuwigheden op het platform, die je hele Libelle Vriendinnen-ervaring nog leuker maken en de weg naar een nieuwe, lange vriendschap vergemakkelijken!

Nieuw op ons Libelle Vriendinnenplatform:

Hélemaal op jouw maat

We mochten al zo’n 6.000 vriendinnen verwelkomen, en het platform telt al heel wat leuke groepen waarin jullie met elkaar kunnen kennismaken. En die kennismaking zal vanaf nu nóg vlotter gaan, want je ontvangt nu vriendinnen-, groeps- én evenementsuggesties op maat, op basis van jouw locatie en interesse.

Bovendien kun je nu je profiel nog verfijnen, en aangeven of je kinderen, kleinkinderen en huisdieren hebt. Helemaal vrijblijvend, natuurlijk!

Gelukkige verjaardag!

Lang zal je leven, lang zal je leven in de gloriaaaa… Vanaf nu krijg je een melding als een van je Libelle-vriendinnen jarig is. Zo kun je haar een gelukkige verjaardag wensen! Ben je zelf het feestvarken? Dan ontvang je van ons – vanuit het platform – een felicitatie. Nog meer leuke verjaardagsvibes? Word snel lid van de groep Verjaardagskaartjes schrijfgroep en maak elkaar blij met een handgeschreven kaartje!

Duimpje omhoog

Een leuk berichtje gelezen of foto gespot? Je kon ze voordien al liken met een duimpje. Maar er komen er nog een aantal bij in het lijstje, waaronder: een hartje, een bloemetje (= een bedankje of proficiat-berichtje) en een lachend, verbaasd, verdrietig en boos gezichtje.

Doe mee met onze challenges

Op het platform kun je sinds kort deelnemen aan tal van leuke challenges die je samen met andere Libelle Vriendinnen tot een goed einde kunt brengen. Zo heb je de ‘minder-suiker-groep‘, waar je tips en ervaringen van andere Vriendinnen kunt lezen (én delen) om jouw suikerverbruik af te bouwen.

Of wil jij je slaap-, eet- of badkamer een fikse opruimbeurt geven? Word dan zeker lid van de opruimgroep en ontmoet vriendinnen die deze challenge ook aangaan.

En wees gerust: we hebben nog veel meer leuke challenges voor jullie in petto… Want samen gaat alles sneller én beter!

Veel puzzelpret

Hou je van puzzelen? Op libelle.be/puzzel kun je elke week helemaal gratis deelnemen aan de puzzels die je in onze magazines Libelle, Libelle Lekker en Libelle Nest vindt, én maak je bovendien kans om een mooie prijs te winnen. Slaag jij erin om ze op te lossen? Waag je kans!

Dit zijn maar een aantal nieuwigheden op libelle.be/vriendinnen. Neem dus snel een kijkje op ons platform! Wij en alle andere vriendinnen zullen je warm ontvangen.

Nog meer over Libelle Vriendinnen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content