Handig, je parfum in handtasformaat

Handig, je parfum in handtasformaat
Close of multi racial girl applying perfume to her neck --- Image by © Rick Gomez/Corbis

Vanaf nu heb jij jouw favoriete parfum altijd bij de hand met een handige mini-spray die je telkens weer kunt vullen met je eigen lievelingsparfum én makkelijk overal meeneemt. Zo kun je op elk moment van de dag je favoriete luchtje opdoen, zonder een grote en breekbare flacon mee te moeten zeulen.

Reload. kwam met een origineel idee waar we helemaal voor te vinden zijn: een handige mini-spray die je telkens weer kunt vullen met je lievelingsgeurtje en makkelijk overal meeneemt. Ideaal om je op elk moment van de dag te parfumeren.

Bij aankoop van een Reload. flesje krijg je nu een gratis parfumflesje (5ml) cadeau. De twee (nu al) onmisbare beauty items komen in een elegante cadeauverpakking, ideaal voor Moederdag. Bovendien zit er in de cadeauverpakking nog een bon voor 5 euro korting bij aankoop van datzelfde parfum in een verpakking van meer dan 50 ml. Bevalt het geurtje je? Dan koop je met onmiddellijk met vijf euro korting je volgende lievelingsparfum. 

Let op: de actie loopt van 27/4/2016 t.e.m. 14/5/2016, zolang de voorraad strekt. Exclusief bij ICI PARIS XL.

Bekijk het filmpje voor meer informatie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)