Fit in een wip met Aagje: ontdek onze video’s om thuis te sporten!

Door De Redactie

Wil je graag meer bewegen, maar ontbreekt het je soms aan motivatie? Geen nood: ontdek hier 10 leuke sportvideo’s met Aagje Vanwalleghem, die je geleidelijk aan richting een fitter en gezonder lichaam helpen!

Fit en gezond met Libelle

Een gezonde geest in een gezond lichaam, daar gaan we dit jaar voor! Niet door zwaar te trainen of onszelf tot het uiterste te drijven, wél door haalbare doelen te stellen. Tijdens onze Fit & Gezond-weken helpen we je om ze te bereiken.

Hoe? Met:

Niet moeilijk, wel effectief!

Ex-topturnster Aagje Vanwalleghem weet als geen ander hoe je je lichaam fit, sterk en gezond kunt houden. En dat vanuit het comfort van je eigen thuis, met specifieke oefeningen die niet per se moeilijk, maar wél effectief zijn.

Speciaal voor Libelle nam Aagje een 8-delige work-outreeks op, plus twee bonusvideo’s: een warming-up en een cooling-down. Je ontdekt ze hier helemaal gratis – het enige wat je hoeft te doen, is eenmalig een Libelle-account aanmaken. Let’s go!

Klaar om erin te vliegen? Heel veel succes!

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content