Zomerwedstrijd: win een familieverblijf van Center Parcs voor max. 6 personen

Zomerwedstrijd: win een familieverblijf van Center Parcs voor max. 6 personen

Ben jij je woonkamer inmiddels beu gezien en wil je graag even onbezorgd genieten van wat ademruimte, dichtbij huis? Dan zit je in een van de 25 vakantieparken van Center Parcs goed! En dat treft: deze week kun je een verblijf voor zes personen winnen.

Center Parcs: da’s leuk!

Uren zwemplezier voor je tieners, tal van activiteiten voor de kleintjes en … rust voor jezelf. Dat is pas vakantie! Center Parcs is het ideale vakantie-uitje, mét alles erop en eraan. En met wat geluk kun jij er binnenkort gratis heen, want wij mogen 5 leuke familieverblijven weggeven in een gezellige comfort cottage voor 6 personen!

Wat kun je precies winnen?

  • Een verblijf in een Center Parcs in België, Nederland of Duitsland (excl. Park Allgäu), met een keuze tussen midweek of weekend*
  • Je verblijft in een comfort cottage voor max. 6 personen

*Je verblijf is geldig vanaf 1 september 2020 en dat voor een periode van 1 jaar. Uitgezonderd vakantieperiodes in België, Nederland en Duitsland.

Waag je kans

Wil jij er graag even tussenuit? Meedoen is de boodschap! Veel succes.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

Deze wedstrijd loopt van 13 tot en met 20 augustus 2020 middernacht, dus wees er snel bij! De winnaar wordt getrokken uit de online en sms-deelnames en wordt persoonlijk verwittigd.

 

In tijden van corona is het niet evident om je vakantie (in eigen land) te plannen. We geven daarom wél onze tips rond uitstapjes, slaapplekjes of leuke adresjes, maar verwijzen je graag naar de coronamaatregelen die kunnen veranderen en steeds correct gevolgd moeten worden.

 

Ook fijn overnachten:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)