WIN: 80x 2 filmtickets voor de avant-première van de feelgood komedie ‘Yesterday’

WIN: 80x 2 filmtickets voor de avant-première van de feelgood komedie 'Yesterday'

Yesterday, all my troubles seemed so far away…’, en dat geldt helaas ook voor de Britse singer-songwriter Jack Malik. Na een eigenaardig busongeval wordt hij wakker met een black-out, en ontdekt dat de bekende popgroep The Beatles nooit heeft bestaan. 

The Beatles, wie?

Wat als de hele wereld niets van het bestaan van de popgroep ‘The Beatles‘ weet, behalve jij? Het overkwam Jack, een singer-songwriter uit een kleine Engelse badplaats. Hij laat zijn droom over roem varen, ondanks de steun en toewijding van zijn beste jeugdvriendin, Ellie, maar op een avond krijgt hij een busongeval, wordt hij wakker met een black-out en ontdekt hij dat The Beatles nooit hebben bestaan…

Een buitenkans lijkt wel, want door de bekende liedjes te brengen van de wereldbekende popgroep, explodeert Jack’s faam. Maar net door zijn bekendheid riskeert hij Ellie te verliezen, de enige persoon die altijd in hem geloofde.

Gaat Jack voor de liefde van zijn leven? Of houdt hij vast aan zijn bekendheid?

 

Yesterday‘ is een rock ‘n roll komedie over muziek, dromen, vriendschap en the long and winding road (zoals The Beatles het omschreven) die leidt naar de liefde van je leven.

Vanaf 26 juni in de bioscoop. Neem hier al een kijkje:

Win, win, win…

… gratis filmtickets voor deze film! We geven maar liefst 80 duotickets weg voor de avant-première 25 juni om 20u in Kinepolis Brussel en Antwerpen!

Wees er wel snel bij, deze wedstrijd loopt nog van 12 tot en met 19 juni 2019, middernacht!

 

Meer nieuwtjes over deze film? Neem dan zeker een kijkje op de website van Yesterday!

The Beatles: onze favorieten

Ken jij deze bekende nummers van The Beatles nog?

Las je deze artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)