Ga eens op vakantie naar het mooie Zeeland, mét exclusieve Libelle-korting tot 35%!

Ga eens op vakantie naar het mooie Zeeland, mét exclusieve Libelle-korting tot 35%!

Brede stranden, prachtige vergezichten, lekkere restaurantjes en een ontspannen sfeer: Zeeland heeft het allemaal. Waarom ga je er eens niet op vakantie? Via Roompot Vakanties huur je er nu een prachtige villa mét exclusieve Libelle-korting!

Omdat we er zelf zo van kunnen genieten om er even tussenuit te trekken, geven we onze lezeressen tot 35% korting op de huur van een prachtig vakantiehuis in Zeeland. Ja, ook aan het begin van de zomervakantie!

Noordzee Résidence Cadzand-Bad in Cadzand-Bad

Dit vakantiepark ligt vlak aan het strand en is perfect voor echte levensgenieters: je geniet hier van alle luxe, en dat in een prachtige omgeving.

  • Type? Een luxevilla (type CAL8B) voor 8 personen, met 4 slaapkamers en 2 badkamers (eentje ervan met infraroodsauna), een overdekt terras met heater en gratis wifi.
  • Prijs? Je huurt ‘m vanaf € 499. Deze prijs is inclusief schoonmaak- en reserveringskosten, exclusief toeristenbelasting.
  • Reisperiode? Weekend, midweek of week van 1 juni t.e.m. 25 juni en van 9 juli t.e.m. 16 juli 2018.

Waterrijk Oesterdam in Tholen

Hou je van rust, maar wil je toch overal dichtbij zijn? Dan is deze villa vast iets voor jou! Dit kleinschalige vakantiepark ligt midden in het Nationaal Park Oosterschelde en is de perfecte uitvalsbasis voor je vakantie in Zeeland.

  • Type? Een fantastische villa (type Oesterdam 6) voor 6 personen met 3 slaapkamers en 2 badkamers, een overdekt terras met heater en gratis wifi.
  • Prijs? Je huurt dit pareltje vanaf € 539, inclusief welkomstdrankje, opgemaakte bedden, bad- en keukenlinnen, schoonmaak- en reserveringskosten. De prijs is exclusief toeristenbelasting.
  • Reisperiode? Weekend, midweek of week van 1 juni t.e.m. 16 juli 2018.

Hoe kun je boeken?

Krijg je al zin om je koffers te pakken? Surf dan snel naar www.roompot.be/libellezomer of bel naar 02 669 81 98 en vermeld ‘Libelle lezersaanbieding’ in je telefoontje. Je kunt boeken tot en met 16 mei 2018. We wensen je alvast een superfijne, zonnige vakantie!

Ook interessant:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)