Win een gratis overnachting in Genk + toegang tot C-mine expeditie

Win een gratis overnachting in Genk + toegang tot C-mine expeditie

De laatste jaren ontpopte Genk zich tot een frisse, bruisende stad met alle troeven voor een heerlijke citytrip in eigen land. En deze zomer is het er nog fijner vertoeven, dankzij het nieuwe project ‘Zuid’ op het C-mine plein. Een niet-te-missen evenement, en wij mogen een gratis overnachting weggeven!

Met de c van creatief

Vroeger kwam er steenkool uit de grond, vandaag borrelt de creativiteit naar boven in C-mine. Deze unieke site bevat een indrukwekkende architectuur én belevenissen. C-mine expeditie is een belevingsroute die je door onderaardse gangen met interactieve installaties naar de top van een schachtbok voert. Daar heb je op 15 of 60 meter hoogte een adembenemend zicht.

Deze zomer werkt C-mine samen met DIFT, een creatief bureau uit Gent. Onder de noemer ‘Zuid‘ installeerden ze speelse designinstallaties op het C-mine plein. Ontdek ze hier! En ook bij slechtweerdagen zit je op C-mine goed, met enkele – gratis te bezoeken – expo’s in het energiegebouw.

Gratis genot

Lang uitgerekt onder de parasols op de grasheuvel, met een ijslolly in de hand of al picknickend aan de voet van de schachtbokken en Labyrint: met de verrassende installaties van DIFT was de zomer in eigen land nog nooit zo leuk. En jij kunt er gratis naar heen!

Dit kun je winnen:

  • 1 overnachting met ontbijt voor een gezin* bij één van hotels van Different Hotels in Genk (op basis van beschikbaarheid tot en met 31 augustus 2017)
  • Een gezellige picknick op het design picknicklaken of in de strandstoelen
    in teken van het project “Zuid” op het C-mine plein
  • Gezinsspel Cyriel de Krekel met toegang tot C-mine expeditie, het spannende ontdekkingsparcours in de oude tunnels van de mijn**

*samenstelling van het gezin: max. 2 volwassenen en 2 kinderen, bijkomende gezinsleden worden verrekend op basis van de actuele hotelprijzen

**samenstelling van het gezin: max. 2 volwassen en 2 kinderen, bijkomende gezinsleden worden verrekend op basis van de actuele prijzen voor C-mine expeditie

Waag je kans

Succes!

Wil jij er sowieso heen? Van 1 juli tot en met 10 september 2017 (10u tot 20u) ben je van harte welkom. Adres: C-Mine 10, 3600 Genk.

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)