Zomerwedstrijd: win 5x een overnachting in een romantische chalet!

Zomerwedstrijd: win 5x een overnachting in een romantische chalet!

In de ongerepte natuur, omringd door water, waar stilte nog nooit zo luid klonk:  het is er heerlijk vertoeven, in de kleine charmante chalets van Aqualodge! Ideaal om één te zijn met de natuur én met elkaar tijdens een romantisch weekendje weg. En ja hoor, jij kunt hier een gratis overnachting winnen!

Libelle trakteert

De hele zomer lang delen wij wekelijks cadeautjes uit. Gewoon, om jouw dag te maken. Deze week kun je een overnachting voor twee personen winnen in een chalet van Aqualodge.

Magisch en poëtisch

Aqualodge is een pareltje voor wie van rust houdt en graag vertoeft in de natuur. In de uitgestrekte natuur rond Maredsous, aan de oever van de Molignée, ligt een kraalsnoer van vijvertjes. Rond één ervan vind je de Aqualodges: 6 kleine en unieke lodge-chalets gebouwd op palen.

De chalets hebben elk een poëtische naam zoals ‘Frisson d’eau’ (zachte ruisen) of ‘Secret de la libellule’ (geheim van de libel), en liggen gelegen in een regio met talloze troeven. Zo ligt Dinant op een steenworp afstand, net als de ‘Railbikes van de Molignée‘ en de adbij van Maredsous!

Ontdek hier nog andere activiteiten.

Wat kun je winnen?

Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op:

  • een overnachting voor 2 personen in de logde-chalet ‘Le Songe des Étangs‘,*
  • een luxe-ontbijtReine Libellule‘, samengesteld uit broodjes en gebak, kaas en ham, roerei en spek, fruit en veel meer lekkers.
  • Een fles bubbels en rozenblaadjes bij aankomst
  • Goed voor een waarde van 320 (!) euro!

*aanbod 9 maanden geldig, overnachting in de week (m.u.v. feestdagen)

Waag je kans!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wees er snel bij…

… want deze wedstrijd loopt van 30 juli tot en met 5 augustus 2020 middernacht. De winnaars worden getrokken uit de online en sms-deelnames en worden persoonlijk verwittigd.

 

In tijden van corona is het niet evident om je vakantie (in eigen land) te plannen. We geven daarom wél onze tips rond uitstapjes, slaapplekjes of leuke adresjes, maar verwijzen je graag naar de coronamaatregelen die kunnen veranderen en steeds correct gevolgd moeten worden.

 

Ook leuk overnachten in:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)