Herbeleef de roerige jaren 20 tijdens theaterstuk ‘The Great Gatsby Immersive’

Herbeleef de roerige jaren 20 tijdens theaterstuk ‘The Great Gatsby Immersive’

Na talrijke verfilmingen en toneelstukken komt ‘The Great Gatsby Immersive’ ook naar België. Het theaterstuk dompelt je helemaal onder in de wereld van de legendarische Jay Gatsby en the roaring twenties. 

Van Londen naar Knokke-Heist

Sinds de film ‘The Great Gatsby’ met Leonardo DiCaprio lijken ‘the roaring twenties‘ hipper dan ooit. De Charlestonjurken, boa’s en keurige smokings uit de wereldberoemde roman van F. Scott Fitzgerald vormen steeds vaker de dresscode van galabals, trouw- en verjaardagsfeesten.

Dat inspireerde ook de Londense theaterscène. Al twee jaar loopt er een interactief theaterstuk, waarbij het publiek volledig wordt meegezogen in het verhaal van Jay Gatsby.

Door de intensieve samenwerking met het Belgische ginlabel Copperhead Gin kreeg MB Creations de kans om deze unieke productie te herwerken en over te brengen naar Knokke-Heist!

via GIPHY

Het verhaal

In de zomer van het jaar 1922 is de jonge, knappe en verschrikkelijk rijke Jay Gatsby de man die alles heeft. Zijn landgoed op Long Island wordt overspoeld door jonge mensen die zich met plezier laten onderdompelen in de decadente wereld van Gatsby. Onder zijn zelfzekere façade schuilt een diepliggend verlangen naar affectie van zijn onmogelijke liefde Daisy Buchanan.

Interactief theaterstuk

Deze immersieve theatervoorstelling is een primeur voor België. Je kijkt niet langer toe, maar maakt deel uit van Jay Gatsby’s entourage. Samen met Vlaamse acteurs breng je het verhaal van F. Scott Fitzgerald tot leven en word je ondergedompeld in een wereld van jazz, cocktails, intriges en verleiding.

Een voorsmaakje:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Geniet van een exclusieve korting

Wil jij hier ab-sol-uut bij zijn? Dankzij Shedeals betaal je slechts 39,95 euro in plaats van 67,21 euro voor een toegangsticket!

Bestel je tickets hier!

Praktische info:

Wanneer: van 12 juli tot en met 3 augustus
Waar: een week op voorhand krijg je een bericht van Jay Gatsby met de geheime locatie in Knokke-Heist.
Meer infowww.gatsbybelgium.be
Van 20 tot 22.30 uur

 

Deze aanbieding is geldig tot en met 15 augustus 2019!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)