Zomerwedstrijd: win een overnachting voor twee in hotel ‘Velotel’ in Brugge

Zomerwedstrijd: win een overnachting voor twee in hotel 'Velotel' in Brugge

Wil jij er graag even tussenuit met je partner? Geen betere plek om te genieten van elkaar én van de setting dan in het romantische Brugge. En met wat geluk geniet jij wel van een gratis overnachting dankzij onze allereerste zomerwedstrijd!

Libelle trakteert!

Elke week delen wij cadeautjes uit, de hele vakantie lang! Gewoon, om jouw zomer te maken. Deze week kun je een overnachting voor twee in de Superior Suite van het Velotel hotel winnen mét ontbijt. Een weekendje weg dat vooral onze fietsliefhebbers zal bekoren!

Zo geniet je van:

  • één overnachting met ontbijt in één van de 115 recent gerenoveerde kamers, die allemaal knipogen naar het fietstoerisme.
  • de ideale fietsomgeving, want vanuit het hotel maak je de mooiste fietstochten in en rond Brugge. Ze hebben zelfs eigen gratis Velotel fietsroutes.

Gratis vakantieplezier? Graag!

Doe mee en win deze overnachting ter waarde van 250 euro. We mogen 5 overnachtingen weggeven, waag dus zeker je kans. Succes!

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

Deze wedstrijd loopt van 23 tot en met 29 juli 2020 middernacht, dus wees er snel bij! De winnaar wordt getrokken uit de online en sms-deelnames en wordt persoonlijk verwittigd.

 

In tijden van corona is het niet evident om je vakantie (in eigen land) te plannen. We geven daarom wél onze tips rond uitstapjes, slaapplekjes of leuke adresjes, maar verwijzen je graag naar de coronamaatregelen die kunnen veranderen en steeds correct gevolgd moeten worden.

Ook fijn overnachten in:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)