WIN: 50×4 tickets voor de familiefilm ‘Mary Poppins Returns’

WIN: 50x4 tickets voor de familiefilm 'Mary Poppins Returns'

Supercalifragilisticexpialidocious! Ja hoor, zo voelen we ons, want na 54 jaar komt er eindelijk een vervolg op de Disney-film ‘Mary Poppins‘. Rond de kerstdagen vliegt de wereldberoemde nanny weer onze levens binnen, en jij kunt dit – samen met 3 anderen – vanop de eerste rij beleven!

Geen remake

Op 19 december komt Mary Poppins Returns uit, het vervolg op Disneys klassieke musicalfilm Mary Poppins met Julie Andrews en Dick Van Dyke uit 1964. Deze keer neemt Emily Blunt de rol van de nanny op zich!

De filmmakers benadrukken dat de nieuwe film geen remake is. Het verhaal speelt zich ruim 20 jaar na het origineel af, tijdens de economische crisis van de jaren 30.

Een film vol plezier en magie

De kinderen Jane en Michael Banks zijn inmiddels volwassen. Michael Banks (Lin-Manuel Miranda) werkt voor dezelfde financiële instelling als zijn vader vroeger, en woont nog steeds op Cherry Tree Lane 17 met zijn drie kinderen en hun huishoudster Ellen. Wanneer het gezin te kampen krijgt met een persoonlijk verlies, daalt Mary Poppins aan haar paraplu uit de hemel om hun sombere levens via magie en verwondering te transformeren!

‘Mary Poppins Returns’, vanaf 19 december in de bioscoop. Neem hier al een kijkje:

Win win win…

gratis tickets voor deze film! We geven maar liefst 50 familietickets weg, goed voor 4 personen. Wees er wel snel bij, deze wedstrijd loopt nog tot en met 12 december 2018!

 

 

 

Deze wedstrijd is in samenwerking met Femmes d’Aujourd’hui. De winnaar wordt getrokken uit de online en sms-deelnames van beide magazines.

Beelden: ©2018 Walt Disney

Nog meer leuke wedstrijden:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)