Daarom zal je de komende week meer spinnen in huis zien!

spinnen in huis

Jawel hoor, de spinnen trippelen weer vrolijk door het huis. En hoewel ze zich wel altijd ergens verbergen, heb je nu nog meer kans om een achtpotig ‘vriendje’ tegen te komen. Maar dat is heel onschuldig en natuurlijk, zo blijkt.

Het is namelijk volop paartijd! Mannetjes gaan op zoek naar een vrouwtje, en daarvoor moeten ze wel eens wat vaker langere afstanden afleggen in huis. Ze kruipen daarom uit hun verstopplaatsen en volgen de feromoonsporen van de vrouwtjes.

En al is het makkelijker gezegd dan gedaan: bang moet je niet zijn van de beestjes. De spinnen doen je geen kwaad en mocht je toch op een of andere manier gebeten worden (terwijl je de beestjes dapper probeert te vangen), dan voel je hoogstens een beetje jeuk.

Beeld: Getty Images

Meer spinnenweetjes lees je hier:

Previous article
De Libelle Lekker-bakspecial: nú in de winkel!
Next article
Daarom slaap je beter niet met nat haar

Wellnessweekend voor 2 met sessie Thermowell + 4* hotel vanaf € 138 bij Yolande Buekers

Doe jezelf een verwenweekend bij Yolande Buekers cadeau. Geniet met z’n twee van alles wat dit Kuur- en Wellnesscentrum te bieden heeft zoals een welkomstdrankje, een dagbezoek aan het aquapaleis, een overnachting in viersterrenkuurhotel en een uitgebreid ontbijtbuffet. Bovendien krijg je er nu heleaam gratis een Libelle cadeau bovenop. Waar wachten jullie nog op? 

€138.00 €235.00