Deze week in Libelle: 12x prachtige lente fietsroutes (+ gratis bloemenzaadjes)

Deze week in Libelle: 12x prachtige lente fietsroutes (+ gratis bloemenzaadjes)

Hoera, de lente is bijna in het land. Tijd om in het fietszadel te springen, en de ontluikende natuur al trappend te ontdekken!  In de Libelle van deze week geven we je alvast een duwtje in de rug, en laten we je kennismaken met 12 idyllische fietsroutes voor onvergetelijke fietsdagen!

12x heerlijk trappen in de lente!

Of je nu houdt van kilometers sprinten op je eentje, rustig cruisen met het hele gezin of zachtjes trappen langs een weidse heide: deze Libelle wordt er eentje om goed bij te houden!

Speciaal voor jou verzamelden we 12 prachtige fietsroutes met extra leuke en lekkere pitstops, voor wanneer alles weer open mag! 😉 Maar de fietspaden? Daar kun je nu al op terecht! Boen je tweewieler dus maar op, smeer die kuiten goed in en vergeet de fietslussen uit je Libelle niet, want fietsen zul je.

Nog meer leuke wandel- en fietsroutes…..

Speciaal voor jou: gratis bloemenzaadjes!

En of wij uitkijken naar de lente! De gedachte aan zachtere dagen, groen gras, bloemen die ontluiken … Héérlijk! Ook al laat het weer nog op zich wachten: in ons magazine voel je dat de lente dichterbij komt, en daar willen wij natuurlijk op voorbereid zijn… Met een huis, een garderobe en een tuin die helemaal lenteproof zijn!

Vorige week gaven we een gratis tuinkalender weg, deze week zetten we je letterlijk in de bloemetjes en krijg je een gratis zakje bloemenzaadjes cadeau! Zomaar, om jullie – lieve lezeressen – een vliegende start te geven naar de lente, met een rijke lentetuin vol kleur én geur!

Nu zaaien, straks genieten

De bloemenzaadjes die je deze week bij je Libelle vindt zijn van de moerasbloem (Limnanthes douglasii), ook wel het ‘spiegeleitje’ genoemd. Je zaait ze vanaf maart tot en met juni voor een zomer én nazomer vol plezier!

Meer weten over het ‘spiegeleitje’? In dit artikel kom je alles te weten over de sierlijke bloem!

De moerasbloem is ideaal als bodembedekker, maar hij staat ook ontzettend leuk in een bloempot. Haal nu je gratis bloemenzaadjes samen met je Libelle in huis!

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • 10x zalige zelfmassages voor je hoofd, nek en voeten
  • Kip uit de oven: 8 verrassende hoogvliegers
  • Veertien lezeressen blikken terug op de fijne tijd in hun ouderlijke huis
  • En nog zo veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels!
Mis al dit leuks niet, en haal de Libelle van deze week in huis!

Nog meer leesplezier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)