Boer zkt Vrouw: dit zijn de zes deelnemers van het nieuwe seizoen

Boer zkt Vrouw: dit zijn de zes deelnemers van het nieuwe seizoen
VTM

Ook dit jaar gaan Dina Tersago en An Lemmens op zoek naar de liefde voor zes ‘Boer zkt Vrouw’-deelnemers. In eigen land deze keer, waardoor het nieuwe seizoen de titel ‘Home Sweet Home’ krijgt. Maak kennis met de zes deelnemers!

‘Home Sweet Home’

‘Boer zkt Vrouw’ blijft een schot in de roos. De voorbije twee jaar vonden enkele boeren de liefde dankzij het programma, en tot de dag van vandaag zijn Manu & Hilde en Jan & Romina nog steeds dolgelukkig. Dit jaar trekken presentatrices Dina en An niet naar het buitenland, maar helpen ze Vlaamse boeren én een boerin aan een partner.

Dina Tersago: “Er waren dit jaar plannen om zowel naar het buitenland àls het binnenland te gaan, maar door de huidige situatie leggen we de focus nu volledig op het binnenland en mag ik onze boeren in Vlaanderen opnieuw gelukkig proberen maken. Dit seizoen van’ Boer zkt Vrouw’ krijgt dan ook de toepasselijke titel ‘Home Sweet Home’. We hopen dat we de wereld van onze Vlaamse boeren volledig op z’n kop kunnen zetten door hen mee te helpen de liefde te vinden dankzij dit avontuur.”

An Lemmens vult aan: “Wat we al kunnen verklappen: dat al onze boeren jong zijn, ondernemend, avontuurlijk en ze zijn met zes, waaronder Veerle, een supertoffe madam! Ze weten allemaal goed wat ze willen, ook in de partner naar wie ze op zoek zijn. En daar gaan wij hen bij helpen! Ik kijk er alvast naar uit om alle respons voor hen te zien binnenlopen en die eerste vonken te zien overspringen.”

Oproepafleveringen

Het nieuwe seizoen gaat dit najaar op antenne, maar VTM zendt alvast de oproepafleveringen uit waarin je de deelnemers kunt leren kennen. Afgelopen zondag beten Veerle, David en Frits de spits af, en komende zondag is het aan Dries, Bart en Tristan. Die laatste zorgt voor een primeur in de Boer zkt Vrouw-reeks, want hij gaat op zoek naar een man.

Dina Tersago: “Ik kijk er naar uit om voor Dries en Bart een toffe vrouw te vinden en voor de eerste keer in de geschiedenis van ‘Boer zkt Vrouw’ een homoboer mee te helpen zoeken naar de liefde van zijn leven. We zijn altijd pro diversiteit geweest. Reeds in 2009 zochten we een toffe vrouw voor boerin Conny, en nu hebben we de 25-jarige Tristan. Een hippe, verzorgde loonwerker en koeienboer die er best wel stoer uit ziet maar ontzettend lief is en niet vies is van wat romantiek.”

1 Akkerbouwer en varkensboer Bart (28)

Akkerbouwer en varkensboer Bart (28)

2 Paardenpensionhouder en akkerbouwer Dries (31)

Paardenpensionhouder en akkerbouwer Dries (31)

3 Loonwerker en koeienboer Tristan (25)

Loonwerker en koeienboer Tristan (25)

4 Paardenverzorgster Veerle (29)

Veerle (29)

5 Perenkweker David (36)

David (36)

6 Pluimveeboer Frits (23)

Frits (23)

Kriebelt het na de oproepafleveringen om de boer(in) van je dromen beter te leren kennen? Dan kun je je inschrijven via de website van VTM.

Beelden: VTM

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)